De Docent aan Kop BVMBO Conferentie Wageningen

10 Oct 2013 14:30-20:00

Op 10 oktober 2013 organiseert de Beroepsvereniging Docenten MBO - de BVMBO - de tweede conferentie voor mbo-docenten, nu in Wageningen.

Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Hotel de Nieuwe Wereld

Adres:
Marijkeweg 5
6709 PE Wageningen

Op 21 maart werd de eerste conferentie in Groningen gehouden en wel op een prachtige locatie van het Noorderpoort, het Kasteel.

Deze mbo-docentenconferentie kent het uitgangspunt “teacher in the lead”. Dat betekent dat het beroep van mbo-docent centraal staat en er onderwerpen aanbod komen over onze (beroeps)inhoud, uitvoering en ontwikkeling. Onderwerpen die ons dagelijks bezighouden, waar we een blik op vooruit willen werpen en zeker ook waar we zelf leiderschap in willen tonen.

Joseph Kessels zal in zijn key note ingaan op het leiderschapsmodel dat past bij de “docent aan kop” en wat daar voor nodig is bij de organisatie en de beroepsgroep docenten.

De deelnemers kunnen deelnemen aan workshops en maken een keuze uit een aanbod van 13.

Elkaar ontmoeten is ook een belangrijk onderdeel. Het diner staat in het teken van “Teach and eat, teach and meet”. Kennismaken met elkaar, afspraken om in elkaars keuken te kijken, het bespreken van regionale issues of samen nieuwe Teacher in the lead projecten bedenken, het kan allemaal.

Klik hier voor het programma

Klik hier voor de key note