De Docent aan Kop BVMBO Conferentie Grongingen

21 Mar 2013 00:00

In 2013 organiseert de Beroepsvereniging Doncenten MBO - de BVMBO - een aantal conferenties voor mbo-docenten in diverse regio’s van het land. Op 21 maart wordt de eerste conferentie in Groningen gehouden en wel op een prachtige locatie van het Noorderpoort, het Kasteel.

Dé mbo-docentenconferentie waarbij +/- 150 docenten worden verwacht kent het uitgangspunt “teacher in the lead”. Dat betekent dat het beroep van mbo-docent centraal staat en er onderwerpen aanbod komen over onze (beroeps)inhoud, uitvoering en ontwikkeling. Onderwerpen die ons dagelijks bezighouden, waar we een blik op vooruit willen werpen en zeker ook waar we zelf leiderschap in willen tonen.

Joseph Kessels zal in zijn key note ingaan op het leiderschapsmodel dat past bij de “docent aan kop” en wat daar voor nodig is bij de organisatie en de beroepsgroep docenten.

De deelnemers kunnen deelnemen aan workshops en maken een keuze uit een aanbod van 13.

Elkaar ontmoeten is ook een belangrijk onderdeel. Het diner staat in het teken van “Teach and eat, teach and meet”. Kennismaken met elkaar, afspraken om in elkaars keuken te kijken, het bespreken van regionale issues of samen nieuwe Teacher in the lead projecten bedenken, het kan allemaal.

Klik hier voor meer informatie over het programma.

Klik hier om je voor je bijeenkomst aan te melden.