Mini-symposium Professionele Identiteit, Stoas Wageningen

30 Jun 2016 14:00-17:00

Op 30 juni 2016 organiseert Johannes Regelink in aansluiting op zijn Master Colloquium een mini symposium rond Professionele Identiteit en Gespreid Leiderschap. Zijn overwegingen zijn als volgt:

We leven in een complexe wereld. Als (beleids)adviseur, teamleider of directeur is het niet zonder meer duidelijk in welke situatie welke beslissing de juiste is. Een sterke professionele identiteit helpt onder andere bij het maken van afgewogen beslissingen.

De afgelopen tijd heeft Johannes ervaring opgedaan met het ontwikkelen van professionele identiteit, zowel binnen de Master Leren en Innoveren en binnen zijn team bij Regelink Ecologie & Landschap. Op 30 juni deelt hij en enkele andere sprekers hun kennis en ervaringen op het mini-symposium Professionele identiteit: excellentie als professional.

Joseph Kessels levert een bijdrage rond het thema Gespreid Leiderschap.

Johannes Regelink nodigt collega's die werkzaam zijn bij een adviesbureau, gemeente of hen die zich anderszins als “kenniswerker” zien, van harte uit om op 30 juni deel te nemen aan dit mini-symposium!

Praktische gegevens
Waar: Stoas Hogeschool, Mansholtlaan 18, Wageningen
Tijd: 14:00-17:00
Kosten: geen

Je kunt hier meer informatie vinden en je aanmelden.