FCE LUSTRUM 30 jaar!

29 Nov 2013 13:30-17:30

Op 29 november viert de FCE alweer haar 6e lustrum! 30 jaar platform voor vakontwikkeling, inspiratie en professionele nieuwsgierigheid.

Het lustrum vindt plaats in Fort Sint Gertrudis, Geertruidenberg.

Inloop vanaf 13:00. Het formele programma is van 13:30 – 17:00

Inspiratie & ontmoeting

We maken er een middag van, voor en door vakgenoten. Een kans om bij te tanken en nieuwe ideeën op te doen op het gebied van organisatieverandering, leren via verhalen of waarderend faciliteren bijvoorbeeld.

Natuurlijk is het ook een moment om vakgenoten weer te treffen. Misschien wil je wel afspreken met je oude groep? Of zie je ernaar uit weer een paar van de begeleiders te zien?

Programma

We starten met een interactieve terugblik, geleid door Paul Keursten: wat zijn belangrijke thema’s in ons werk geweest de afgelopen jaren? Welke vragen stelden we ons 10, 20, 30 jaar geleden? En wat is daarin veranderd?

Daarna verkent Joseph Kessels met ons zijn ‘verder brengende vragen’: wat zijn voor hem nu de centrale thema’s in ons vak? De vragen die de toekomst van ons vak gaan bepalen? Die hem - en ons - bezighouden?

Een mix van FCE begeleiders en oud-deelnemers verzorgen vervolgens workshops. Rond thema’s die een beetje ‘op/over de grenzen van ons vak’ liggen en de antwoorden voor ons nog niet zo evident op zijn. Vragen die ons intrigeren.

En er is een FCE café! Gerund door oud-deelnemers Marlo Toller en Joke van Alten.

We sluiten de middag af met een talkshow. Met natuurlijk wederom: pittige vragen en inspirerende antwoorden.

Klik hier voor het volledige programma

De uitnodiging voor het programma is hieronder bijgevoegd.