Studiebijeenkomst: Kennisproductiviteit & leervermogen van organisaties

28 Mar 1996 09:00-17:00

De conferentiedag op 27 maart biedt u het veld van deskundigen op het gebied van kennisproduktiviteit & leervermogen van organisties. U krijgt inzicht in de onderzoeksresultaten naar kenniswerk in 8 lerende organisaties. NS Infrastruktuur werd met haar neus op de feiten gedrukt toen essentiale kennis verloren ging. Nedap is een van de pioneers in Nederland op het gebied van kennismanagement. Welke nieuwe ervaringen hebben zij de afgelopen 2 jaar opgedaan? U heeft overigens een unieke mogelijkheid om in de keuken te kijken van Skandia Assurance & Financial Services uit Zweden. Skandia is al jaren bezig met kennisproduktiviteit en is in staat om haar organisatiekennis te meten! Ze hebben dan ook niet voor niets een Director of Intellectual Capital aangesteld om de belangrijkste 'asset' van het bedrijf te managen!
De tweede dag gaat u aktief aan de slag met de kennisproduktiviteit en het leervermogen van uzelf en uw organisatie. Deze workshop staat onder deskundige begeleiding van Cora Smit en Joseph Kessels en wordt verrijkt door een interactieve theatervoorstelling van de Circon Group.
Genereer en verwerf kennis door deel te nemen aan deze studiebijeenkomst. Na deze twee dagen bent u in staat uw kennis optimaal te verspreiden en toe te passen!